“Amsterdam”…novi spot sastava Strah Od Džeki Čena!

    
Share Button

STRAH OD DZEKI CHENA..Band PictureGrupa iz Gornjeg Milanovca Strah od Džeki Čena, ovih dana je objavila spot za song “Amsterdam”, “skinutog”  sa njihovog debi albuma, realizovanog  tokom 2017-e za izdavačku kuću “Felix records”.

Nakon pesama “Brisel”, “Zaboravljaš” i “Slobodan dan” bend je snimio i spot za pesmu “Amsterdam” za koju članovi sastava kažu  da je favorit njihovih pristalica  i da je publika horski peva na  nastupima, kao i da bez ponavaljanja ove pesme na bis, praktično nema završetka koncerta.
STRAH OD DZELI CHENA..CDCover pictureOvaj bend iz Gornjeg Milanovca široj javnosti je postao poznat pobedom na “Belgrade Demo Festu” 2014-te godine, a nakon brojnih festivalskih nastupa snimili su i album sa kojeg polako “izbacuju” spot po spot. Njihov sound karakteriše melodičan i britak zvuk gitare prožet kraćim solažama ispevanih blago hrapavim glasom, a žanrovski koketiraju sa različitim varijantama unutar rock pravca. U planu su bar još dva spota sa ovog albuma, a paralelno  pristupaju i  kreiranju novih pesame za dolazeći,  drugi album.
Grupa će biti koncertno aktivnija u 2019-oj,a prvi samostalni nastup biće njihov tradicionalni zimski show pred domaćom publikom, 12-og, januara u klubu “Modesty” u Gornjem  Milanovcu, a zakazan je i beogradski za 2-gi februar u klubu “Garaža”,  sa gostima.