KLAN – “BG H2O”

    
Share Button

KLAN..BG H2O..Cover(Taurunum Records)2018.
Single Digital
Punk/crossover – SERBIA

Beogradski sastav Klan je ovih dana snimio audio i video varijantu songa “BG H2O”. Krenula je i promocija pesme i spota, a takođe je ova numera dostupna putem Bandcamp stranice “Taurunum Recordsa”.

Klan su bend koji postoji već neko vreme,oktobra 2017-e objavili su u digitalnoj varijanti i album, sačinjen od songova sa njihovih “live” nastupa. Orijentisani su ka izvođački sirovoj varijanti punka, kojeg miksuju sa hardcore i metal elementima. Tako se u njihovom pristupu nazire jedan pravi crossover, posebno istaknut u samoj sviračkoj dimenziji.

“BG H2o”,ili ti “Beograd na vodi”  uostalom, nije samo politička tema koja zaokuplja vaskoliko pučanstvo. Ona je “progovorena”  od strane benda na jedan očekivano direktan, neuvijen način sa jasno izraženim stavovima o svim mogućim pitanjima/dilemama i problematikom koja steže i pogađa ovdašnju svakodnevnicu,  naravnokada je reč o pomenutoj problematici.. Klan su vrlo beskompromisni i direktni, uostalom biće vam sve jasno kad ih budete čuli, a spot videli.

facebook.com/TaurunumRecords