CHEAP MOONSHINE – “Cheap Moonshine”

    
Share Button

Cheap Moonshine..Cover(Self – released) 2017.
CD/digital
Stoner rock/metal – SERBIA

Cheap Moonshine su trio iz Novog Sada, aktivan od 2015-e godine. Objavili su pre aktuelnog full-lengtha  demo i imali jednu promenu u formaciji.Tokom septembra meseca 2017-e objavljuju debi izdanje, prvobitno samo u digitalnoj formi, a od nedavno i putem CD-a.

Istoimeni album sa 11 songova interpretiranih na engleskom jeziku, predstavlja ih kao stoner metal/rock akt, čiji je sound pod evidentnim uticajima poznatih internacionalnih sastava koji su verni pomenutoj formi, uz dodatak neizbežnih ranih Sabbatha.

Cheap Moonshine..Band pictureIako produkcijski evidentno nesavršeni, Cheap Moonshine su unutar forme iza koje stoje, ponudili vrlo ozbiljno vlastito viđenje koje ih otkriva kao ozbiljnu ekipu, koja čvrsto “interpretira” postavljene stavove.

Njihov sound je očekivano težak,opor, tvrd, ali aranžmanska rešenja znaju biti ozbiljno postavljena i tretirana. Takođe se dobro snalaze i u nazovimo to “psychedelic” detaljima, koji su maniristički takođe jasno postavljeni kroz njihove pesme.

Cheap Moonshine sa svojim debijem pokazuju da su akt na kojeg vredi obratiti pažnju. Deluje bar za sada da su u promotivnoj varijanti uradili vrlo malo, da ne kažem ni malo i u toj sferi tek bi trebali da se adekvatno ostvare.

Cheap Moonshinbe..logo

facebook.com/cheapmoonshine