Killo Killo Banda…”Klub Fest” Zemun…Četvrtak 28.12.2017.

    
Share Button

20171228_234122Novosadski sastav Killo Killo Banda na zadovoljstvo prisutnih koji su se ove večeri zadesili u zemunskom “Festu”, još jednom je potvrdio da je u najmanju ruku jednako zanimljiv i ubedljiv akt na koncertnom podijumu, kao i u studijskoj varijanti.

Novosađani su u najvećoj meri uživo promovisali pesme sa još uvek vrlo aktuelnog albuma “Ipak borba”, ali je bilo prostora i za nešto starije materijale. Vrlo uvežban i usviran bend u formaciji sexteta, predstavio se prisutnima, gde istančano muziciranje članova postave  nijednog trenutka ne ostavlja ni gram  sumnje potencijalnom slušaocu, da pred sobom ima ekipu koja poseduje znanje, ali isto tako i neobavezujući šmek, kao i lakoću sa kojom interpretira  vlastiti  autorski materijal.
U centru pažnje je lider, frontman Vojislav Killo Killo Malešev,  vokalno i verbalno ubedljiv, pri čemu njegova lična neposrednost i prirodna lakoća sa kojom komunicira kako sa pajtosima iz grupe tako i publikom, predstavljaju dodatni kvalitet koji uz sve to pruža sigurnost ostatku postave na bini.

Killo Killo Banda su svirali skoro sat i 45 minuta bez prekida i stajanja, izvodeći svoju verziju reggae-a, potvrđujući kako ruku pod ruku zajedno idu pamtljivi igrivi ritmovi i vokalna melodičnost. Sjajno veče, odličan bend,dobar provod i naravno pozitivne vibracije. Sve na jednom mestu za malo para, uz puno pozitivne energije.

20171228_234357

Fotografije: Anđelka Lokner

facebook.com/killokillobanda