IVAN “BAJKE” BAJOVIĆ – “Priručnik za rock’n’ roll”

    
Share Button

ivan-bajke-bajovic-rock-and-roll-knjigaTokom prošle 2016-e godine, izašla je intersantna knjiga Ivana Bajovića – “Priručnik za rock’n’roll”. Reč je o štivu, kojeg je autor sam objavio i plasirao.

Tema knjige je priča o studentu sa sela, koji dolazi u Beograd na studije, i tu mu se dešavaju razno-razne stvari, koje realistično prikazuju društvo, socijalni milje, život u velegradu, suočavanje sa rock’n rollom, drogama, lošom ekipom, sexualnim izazovima.   U Bajketovoj priči nema ulepšavanja, peglanja, ni tkzv. postprodukcije, njegov jednostavan ali iskren rečnik, jasno odslikava stanje duha i psihe glavnog junaka, koji se bori za svoje mesto pod suncem. Autorov junak je fighter u potrazi kako za uspehom, tako i identitetom, a sreća se kao po pravilu nalazi negde u inostranstvu, van ovog prilično utabano nesigurnog okruženja i haotične realnosti.

ivan-bajovic-bajke-personal-picture“Priručnik za rock’n’roll je štivo koje se lako i brzo čita, ali čiji koncept i prikazane “slike” ni malo nisu lake za prihvatanje ili apsorbovanje. Upravo zbog pomenute realističnosti, koja je na adekvatan način “uhvaćena”.
Ako vas je ova tema zaintersovala, knjigu direktno možete naručiti od autora…

facebook.com/toza.mileusnic?pnref=story

facebook.com/Priru%C4%8Dnik-Za-Rock-n-Roll-1551096261851906/?fref=ts