GOSPOĐO BATE…u snažnom naletu!

    
Share Button

gospodjo-bate-picture-central-1Novopazarski sastav kontinuirano nastavlja  svojim ubedljivim “live” performansima da zaintrigrira publiku gde god ima priliku se pojavi. Snažne emocije, nesvakidašnja energija i mix nekoliko raznorodnih žanrovskih formi, provučenih kroz šarenolik lokalni pastiche, malo koga ostavljaju ravnodušnim.

31-og decembra odlazeće 2016-e, ubedljivim nastupom u sarajevskom “Mash Clubu”, stekli su sigurno značajan broj novih sledbenika. Ekipa “TMM TV” -a će se sa bendom družiti od ponedeljka na njihovom terenu, jer će se u “Studiu Dory Cafe” održati promocija knjige “Rokenrol u kandžama interneta”

gospodjo-bate-band-picture-actual-1Gospođo Bate, su da se podsetimo tokom prošlogodišnjeg, letošnjeg  “Park Festa”, svojim muziciranjem osvojili i simpatije domaće užičke publike, i ove lepe prilike da se podsetimo, kako je sve to zvučalo i izgledalo.

Gospođo Bate su u snažnom naletu osvajanja novih do sada neosvojenih “prostranstava” i deluje da će ih teško neko u tome “zaustaviti”

facebook.com/gospodjobate