VLADIMIR JAKŠIĆ I EX REVOLVERI..Live in Ben Akiba..Beograd 20.11.2016.

    
Share Button

vladimir-jaksic-concert-picture-5U nedelju 20-tog novembra Vladimir Jakšić i Ex Revolveri predstavili su se u beogradskom “Ben Akiba” klubu, zaintersovanom auditorijumu koji je bio spreman da čuje i prihvati svojevrsni kao što je najavljivano performans i svirački koncept, koji se sastojao od nekih 20 + songova.

Pesme koje je Vlada sa ekipom istomišljenika prezentovao publici doživele su određeni aranžmanski obrt od svojih originalnih verzija, gde je jedna varijanta spontanog seshna dominirala od prvog do poslednjeg minuta muziciranja. Ako izuzmemo prve tri numere, koje su predstavljale neku vrstu uhodavanja, ostatak koncertnog nastupa protekao je u vrlo ubedljivom seshnu, takođe prilično izvođački “amerikanizovanom”, gde je soulful armosfera bojila rock pristupom predstavljene   songove.

vladimir-jaksic-conncert-picture-1Dobar vibe  uz prisustvo aktera sa domaće muzičke scene iz 80-tih i 90-tih godina, koji su došli da podrže Vladu i ekipu, dodatno su doprineli ugodnoj atmosferi ovog happeninga, koji bi kako je master of the ceremony istakao, trebao biti ponovljen jednom u mesec dana.
Vlada Jakšić na svoj način kreće u “live” promovisanje svojih autorskih ideja, i nedeljni nastup bi trebao biti tek uigravanje pred dolazeće događaje.

 

Fotografije: RS WOOD