ZAA u “Mikser Haus” -u 26.11.2016.

    
Share Button

zaa-band-picture-1Kruševački reggae akt ZAA je jedan od onih sastava koji su u prethodnom periodu ostvarili dosta na plasmanu vlastite karijere, postavši traženom koncertnom pojavom u regionu. Veliki beogradski koncert planiran je za 26-ti november, a mesto održavanja je prostor “Mikser Hausa”.

Posle brojnih uspeha koji su obeležili 2016. godinu – evrovizijskog nastupa vokala benda Sanje Vučić, zaokružene regionalne turneje kao promocije trećeg albuma i zapaženog nastupa na „Belgrade Beer Fest-u“, ZAA se vraća pred beogradsku publiku. Koncert 26. novembra u Mikser Hausu najavljuje sledeći album benda, a publika će pored hitova poput „Unconditional Love“, „Irie & Kool“, „We“, „Good Things“, moći premijerno da čuje i nekoliko novih pesama.

„Dvehiljade šesnaesta je za mene bila veoma uspešna, ne samo zbog učešća na Evroviziji, već i zbog toga što ZAA sve intenzivnije radi na pesmama za četvrti studijski album. Zato smo i odlučili da ovu plodonosnu godinu obeležimo odličnim koncertima, a jedan od njih je svakako i predstojeći u Mikser Hausu, kada ćemo se sresti sa beogradskom publikom koju mnogo volimo! Očekujemo vas tamo i obećavamo omamljujuću energiju i mnogo dobru svirku“, poručuje Sanja Vučić.

U nastup ZAA publiku u Mikser Hausu će uvesti grupa „Itch“, koja uskoro objavljuje svoj drugi album za izvadačku kuću iz SAD, a koja je takođe ove godine imala zapažen nastup na „Belgrade Beer Fest-u“.

Ulaznice za beogradski koncert se mogu nabaviti u pretprodaji na svim prodajnim mestima „Gig Stix-a“ po ceni od 700 dinara, dok će na dan koncerta biti dostupne samo na ulazu i stajaće 800 dinara.

zaa-band-picture-2Poznati repertoar koji obećava nezaboravne koncerte upotpunjen novim singlovima, publika će imati prilike da čuje i u Nišu u klubu „Feedback“ 2. decembra, kao i u Novom Sadu 23. decembra u „Gerila pub-u“.

U susret predstojećim koncertima ZAA će objaviti i spot za novu numeru „Trouble“, a Zlatko Petković, bubnjar benda otkriva nekoliko detalja: „Novi spot je snimljen uživo za šta ste najviše zaslužni upravo vi – naši fanovi. Stalno dobijamo od vas tu najslađu kritiku da smo bolji uživo, nego na albumima, pa smo rešili da vas poslušamo!“ Video koji će predstaviti pomenutu pesmu u live session varijanti, biće predstavljen 13. novembra na zvaničnom jutjub kanalu benda, posle čega svoj televizijski život započinje na reginalnom MTV kanalu.

facebook.com/zaafbpage