NENAD “Mr.Swagger” ZLATANOVIĆ u “Vašoj Prečici”

    
Share Button
Fotografije : RS WOOD
Nenad Zlatanović
Fotografija : RS WOOD

U utorak 5-og aprila u popularnom zemunskom klubu-lokalu “Vaša Prečica”, svirao je u večernjim satima, s početkom negde oko 21.30 gitarista Neša Zlatanović. Moj dragi prijatelj Peđa Jovanović (Računajte na računare), organizovao je Nešin nastup, a pod njegovim patronatom bi svakog utorka u pomenutom klubu trebali biti organizovani koncerti u varijanti akustične-unplugged svirke, kakav je uostalom bio i sviračko/vokalni performance beogradskog muzičara.

Fotografije : RS WOOD
Nenad Zlatanović
Fotografija : RS WOOD

Pred izuzetno popunjenim auditorijumom, uz odlično raspoloženje svih prisutnih, Neša se kroz dva bloka “prošetao” repertoarom, kojeg čine njegove verzije songova blues, rock nasleđa. Nešino sjajno muziciranje, vrlo izraženi promenjeni i obogaćeni aranžmani, ubedljivo vokaliziranje, uvek ostavljaju utisak kako pred sobom imate orkestar, a ne jednog čoveka sa akustičnom gitarom i pick upom. Tako je i bilo i ovoga puta, kroz gotovo dva sata Nešinog “showa”, koji je bio samo na kratko prekinut petnaesto minutnom pauzom.
Bio je ovo veoma prijatno veče, a sve zasluge pored tradicionalno ubedjivog Neše Zlatanovića podjednako imaju osoblje kluba, kao i organizator.

Fotografije : RS WOOD
Nenad Zlatanović
Fotografija : RS WOOD

facebook.com/vasaprecica