EL KACHON sa gostima u “Festu”..19.02.

    
Share Button

IMG_20160219_233701Sastav El Kachon iz slovenačkog Novog Mesta, koji u postavi ima i članove sa ovih prostora, održao je zajedno sa gostima u ispunjenom zemunskom “Festu” nastup, kojeg će prisutni auditorijum sigurno pamtiti.
Beogradski sastav Witch 1, koji takođe promoviše svoje aktuelno CD izdanje, imao je priliku da se kao support akt/specijalni gost predstavi publici. Izveden je deo materijala sa albuma, kao i deo kojeg su činili coveri. Članovi sastava El Brew, koji  nastupaju i sa delom ekipe iz El Kachona, imali su svojih tridesetak minuta na stage-u. Njihove verzije songova: “Are You Ready” (Grand Funk Railroad),”Funk#49″ (James Gang) i “I Don’t Need No Doctor” (Humble Pie), izvedene su na sjajan i ubedljiv način, sa jedne strane verno originalu, ali i sa aranžmanskim dodacima, koji relevantno pokazuju pravilan način razmišjanja postave, a naročito gitariste Džonija.

IMG_20160219_233657El Kachon su svirali većim delom materijal sa svoja dva albuma, ali i deo tkzv. internacionalnog materijala, potvrđujući da kao bend poseduju izražene izvođačke, ali ništa manje i autorske potencijale.Njihova “amerikanizovana” varijanta gitarski orijentisanog rocka, umiksovanog kroz roots rock i soul elemente naišla je na odobravanje publike, koja je aktivno učestvovala praktično tokom kompletnog nastupa grupe.
El Kachon su na ovdašnjoj kraćoj turneji, gde pored koncerata, i medijski promovišu svoj album,pokazujući da se nijednog trenutka stvari unutar njihovih redova ne prepuštaju slučaju.

facebook.com/ElKachonBand/

Fotografije : Anđelka Lokner