THE CANYON OBSERVER – “FVCK”

    
Share Button

(KAPA Records) 2015.
CD
Post metal/sludge/noise – SLOVENIA

THE CANON OBSERVER..FVCK..CDCOverNakon realizovana 2 EP izdanja, slovenački sastav je nedavno objavio full-length naziva “FVCK”. The Canyon Observer su bend koji na vrlo autentičan i autohton način kombinuje elemente post metala,sludga, noisa, psychodelic varijanti. Njihov sviračko -“krešteći” crossover je vrlo intuitivan, svirački snažan, idejno složen i jasan,a realizatorski ubedljiv.Može se reći da su slovenci  vrlo moderan akt, čija jasna orijentacija takođe potvrđuje da su maniristički adekvatno savladali lekciju iz oblasti koja ih zanima.

“FVCK” se satoji od 4 duže numere, psihološki i “ambijentalno”  povezane. Nazivi songova  su : “Luscious Red, ” Bounds Tied Tight”, ” Lost In Silence”, “All Of Her,Mine”.  Sve pohvale za snimanje i produkciju idu Jerneju Černologaru, a treba istaći da je za miksovanje bio  zadužen Scott Evans, a mastering James Plotkin.

Nema sumnje, da je slovenački sastav aktuelnim ostvarenjem učvrstio  pozicije kao akt koji na moderan način obrađuje i promoviše svoje muzičko-idejne zamisli.

facebook.com/TheCanyonObserver/