RAILROAD – “Railroad”

    
Share Button

(Self-released)2015.
CD
Hard rock/boogie/rock’n’roll/classic rock – GERMANY/HOLLANDRAILROAD..CDCover

Railroad isn’t a newer name on worldwide underground rock scene. They have been active about a decade, and fronted by key person, guitarist, vocalist and author – Arne Dieckmann. During the period of exsistence, a group has delivered a portions of hard rock/boogie, rock and roll, and with actual one, they have released 4 albums : “Where To Go” (2007.), “Something Good” (2009.), “On The Run…Live In Netherlands!” (2011.) and “Railroad” S/t CD from March this, 2015 year.

Railroad are company deeply influental by the 70’s/80’s variants, and they know to remind on such a groups/acts as: AC/DC, Rose Tattoo, Krokus, Status Quo…Their sound is raw and unpolite, but with clear performing  attitude. For all followers of older genre’s variants, a Railroad message could be interesting and acceptable. A group  also all the time deliver a recognizable portion of energy, and similar performing options. “Railroad”  posses, in mentioned description, 11 presented tracks, without leading song, but with equalizing atmosphere and approach.


Railroad su trio koji deluje na relaciji Nemačka-Holandija. Aktivni su skoro dekadu, i nisu nepoznati u worldwide underground rock krugovima. Predvodi ih gitarista/pevač i glavni autor Arne Deckmann, a do sada su zajedno sa aktuelnim objavili ukupno 4 albuma : “Where To Go” (2007.), “SomethingGood” (2009.), “On The Run..Live In Netherlands!”  ( 2011.) i S/t “Railroad”.

Bend je na terenu hard rock/boogie, rock and roll i classic rock varijanti, i to one starije škole iz 70-tih i 80-tih godina prošlog veka. Znaju da podsete na sastave kao što su : AC/DC, Rose Tattoo, Krokus, Status Quo. Ne mudruju mnogo, već je njihov sound od prvog do poslednjeg takta jasan, direktan i očekivan. Na albumu se se predstavili sa 11 stilski očekivano sličnih songova, ali onih koji su odsvirani sa jasnim stavom i energijom.

Railroad su bend koji je u startu zanimljiv za pristalice starijih hard rock/ boogie varijanti, i njihov album na kojem nema “vodećeg” ili prepoznatljivog songa, i koji je sačinjen od ujednačenog materijala, obojen je sličnom ali autentičnom atmosferom i očekivanim pristupom.

railroad-rocks.com