“Down The Road Wherever”..novi album Mark Knopflera!

    
Share Button

MARK KNOPFLER ..Down The Road WhereverNovi album Marka Knopflera na tržištu će se pojaviti 18. novembra ove 2018-e , a naziv je “Down The Road Wherever”. Kako gitarista, autor i pevač kaže, album će izaći za njegovu izdavačku kuću “British Grove”, dok će distributer biti “Universal”/”Virgin”/”EMI”.

Postavu koja je  snimila album pored Marka Knopflera činili su  : Jim Cox i Guy Fletcher kao klavijaturisti, Nigel Hitchcock  saxofonista ,  Tom Walsh  trubač, John McCusker na fiddlu, Mike McGoldrick je bio zadužen za sviranje flaute, Glenn Worf  basa, Ian Thomas je bio bubnjar i Danny Cummings perkusionista. Richard Bennett i Robbie McIntosh su takođe svirali  guitare, a Trevor Mires  trombon. Imelda May, Lance Ellington, Kris Drever, Beverley Skeete and Katie Kissoon su se uključili kao prateći vokali.

Sve kompozicije sem dve, autorsko su delo Knopflera,a album će biti dostupan u sledećim formatima :  digital, CD, dvostruki vinyl, deluxe CD sa 2 bonus numere  i kao box set koji bi uključivao  – dupli vinyl, deluxe CD i dodatni 12” Inchni EP sa 4 bonus pesme.

markknopfler.com