RAWHIDE u Festu..10.09.2016.

    
Share Button

raw-hide-band-fest-pictureJedan od najdugovečnijih beogradskih blues sastava – Rawhide, u subotu 10-tog septembra, imao je nastup u zemunskom klubu “Fest”. Bila je to lepa prilika da se organizatori ovog renomiranog prostora, kao i članovi benda zagreju pred dešavanja u dolazećoj sezoni.

raw-hide-1Rawhide predvođeni liderom, pevačem i harmonikašem Jovanom Ilićem, sa iz opravdanih razloga izmenjenijom postavom kroz nešto više od 2 sata muziciranja, i jednom kraćom pauzom, prošetali su se prepoznatljivim repertoarom, ali i nešto drugačije postavljenim  aranžmanima songova koje su izvodili. Značajno pojačanje u liku klavijaturiste Darka Grujića se itekako osetilo, a on u tandemu sa gitaristom Ivanom Stanoševićem često je na efektan način “bojio” sviračke pasaže, koji su dopunjavani “duelima” pomenutog dvojca.

Rawhide su 2012-e objavili dvostruki kompilacijski CD naziva – “Don’t Count My Days”, koji je obeležio 30-to godišnjicu njihove karijere. Ne treba sumnjati da  će ekipa koju predvodi Joca Ilić još dugo biti prisutna na ovdašnjoj blues sceni, kao i brojnim beogradskim klupskim prostorima.

Fotografije: Anđelka Lokner