YES…nova verzija “Tales From Topografic Oceans”..na tržištu od 26-og septembra 2016.

    
Share Button

Renomirano albumsko izdanje jednog od najdugovečnijih progressive sastava Yes – “Tales From Topografic Oceans”, sa novim remiksom i postprodukcijom Stevena Wilsona, u izdanju “Burning Shed”-a pojaviće se na tržištu 26-tog septembra.

 

yes-tales-from-the-topografic-oceans-2cdcover
Ovaj svojevremeno dvostruki LP, prvobitno je objavljen 1973-e godine, a zagrebačka izdavačka kuća “Suzy”, ga je licencno realizovala za ondašnje yugoslovensko tržište. Album je tada dvostruko vrednovan i ocenjivan, a same kritike su se kretale od superlativa do razočaravajućih opservacija.
U ponudi će biti dve varijante izdanja : 3CD/BlueRay i 2CD/2DVD-a. 2CD uključuje remiksovanu verziju originalnih snimaka plus produženu verziju songa “Dance Of The Dawn”, kao i 5 novih “single” verzija songova sa albuma. Treći CD, koji ide iskjučivo sa Blue Ray-em, uključuje alternativne verzije songova, kao i live snimke, plus studio session kombinacije. Pravi praznik za sve fanove Yesa, sastava koji u raznim line-up formacijama i kombinacijama i dalje je aktivni subjekt ne samo progresive sveta.

 

yes-band-picture